Criteria voor de aankoop van elektrische motoren in 2019

Bij de aankoop van elektromotoren zijn twijfels meestal een constante, omdat er verschillende aspecten in overweging moeten worden genomen om de keuze te maken die echt kan voldoen aan de behoeften van het project dat u in gedachten heeft. Onder een aantal leveranciers, maten en bijzonderheden, zal het altijd goed zijn om te anticiperen en in die zin is het gepast om zo veel mogelijk geïnformeerd te worden om precies te weten wat te zoeken.

Daarom, gezien het feit dat we het hebben over apparaten die elektrische energie omzetten in mechanische energie, zijn er veel sectoren die hen bezetten, worden daarom opgenomen in items, variërend van huishoudelijke apparaten tot vibrators voor mobiele telefoons en elektrische vervoermiddelen; daarom, als je er rekening mee houdt dat hun beschikbaarheid steeds hoger wordt ac motor, is het meer dan relevant om binnen handbereik ten minste enkele van de criteria om elektrische motoren te kopen in 2019 en niet falen in de poging.

Richtlijnen voor het kiezen van een elektrische motor

de zaken zich elk jaar anders lijken te ontvouwen, om in 2019 te beslissen over een elektromotor, is het aangewezen om te informeren naar de volgende aspecten:

  • Snelheid: afhankelijk van het beroep dat u van plan bent om deze motor te geven, zult u veel aandacht moeten besteden aan dit detail omdat u anders niet de verwachte oplossing krijgt, dus u moet er eerst voor zorgen dat u ten minste één bereik hebt om het zoeken beter te begeleiden.

  • Spanning: het vereist een motor die een batterij of misschien een stroom vereist, moet ook controleren of deze spanning kan worden standaard type of misschien traditionele.

  • Levenscyclus: een korte of lange levensduur is direct evenredig met de vraag of u de motor met tussenpozen of met gelijkstroom wilt laten draaien. Als je deze functie eenmaal hebt bepaald, kun je de opties een beetje inperken.

  • Omgevingstemperatuur: de ruimte waarin de motor zal werken is van cruciaal belang omdat het bepaalt welke materialen kunnen worden toegestaan, vergeet niet dat niet alles bestand is tegen kou of hitte met dezelfde bescherming.

  • Vermogen: Bepaal de hoeveelheid energie die je nodig hebt om de juiste kracht vast te stellen.

  • Besturing: wanneer de motor een besturing heeft, wordt deze gebruikt om de specificaties aan te passen en overbelasting te voorkomen; wanneer de motor op een delicaat voorwerp wordt gebruikt, kunt u hier het beste goed op letten.

Soorten elektromotoren

In elektrische voertuigen worden de typen elektromotoren, afhankelijk van hun stroomvoorziening en architectuur, voornamelijk ingedeeld in 3 categorieën: permanente magneetsynchrone motor, geschakelde of variabele reluctantiesynchrone motor en permanente magneetborstelloze motor, de laatste met een opmerkelijk constante rotatiesnelheid.