De toeristische charme van San Pedro de Atacama

De betovering en betovering die optreedt in de ogen van de toerist die tour San Pedro de Atacama bezoekt, zijn van onschatbare zelfgenoegzaamheid. De natuurlijke schoonheid, evenals de magie van de mensen, verbeelden deze Chileense gemeente als een enigmatisch juweel dat zonder enige twijfel ontdekt moet worden. Het omvat 23.439 km2 oppervlakte, gelegen op 1.700 kilometer van Santiago, de hoofdstad van Chili. Er zijn plaatsen die de mens vangen en haken. Sterker nog, het zijn de smaken die deze sites speciaal maken en de ogen boeien. San Pedro de Atacama is een van die gebieden die elke optische opening opsluit en zich onderscheidt door zijn natuurlijke schoonheid, die overal is.

Bedekt met adobe en aarde, verwondert de stad San Pedro de Atacama haar bezoekers, omdat het een stad is die vaak bezocht wordt door toeristen van verschillende nationaliteiten, wat de interesse van de wereld heeft doen ontwaken, en op deze plaats een groei in de die verwijst naar hotels, pensions, restaurants en reisbureaus.

Welke plaatsen moeten worden bezocht in San Pedro de Atacama?

De volgende zijn de belangrijkste architecturale en natuurlijke schoonheden die zowel de stad San Pedro de Atacama als haar omgeving hebben:

1.- De kerk van San Pedro de Atacama, die naast het plein ligt. Dit werd gebouwd met adobe, wat een gelukkig erfgoed vertegenwoordigt voor de Atacameña-bevolking, dit gebouw werd uitgeroepen in het jaar 1951 Nationaal Monument van Chili. Je ziet ook een kalkgekalkte aardekleur op de gevel, terwijl je binnenin het dak kunt zien dat vol staat met cactusspalken op klei.

2.- Het Archeologisch Museum van San Pedro de Atacama, vernoemd naar de elegante en vooraanstaande Jezuïet Gustavo Le Paige, die zijn hele leven wijdde aan archeologisch onderzoek in het gebied, wordt gekenmerkt door een site met veel grote kunstwerken. waarde voor de Atacama-cultuur.

3.- Geisers van de Tatio, is een gebied bedekt met ongelooflijke natuurlijke bronnen die een veld vormen dat ongeveer 80 geisers bevat, waardoor het het derde belangrijkste gebied van geisers in de wereld is. Aan de andere kant heeft het een belangrijk geothermisch gebied, waarvan het belangrijkste terras het belangrijkste is.

4.- De Vallei van de Maan, die ongetwijfeld een van de meest bezochte plaatsen is van toeristen in San Pedro de Atacama, die wordt gekenmerkt door het woestijnlandschap en de aardekleuren die van nature gedurende miljarden jaren zijn gemodelleerd , ze vullen de bezoeker met een luister vóór absolute stilte.

5.- De Salar de Atacama, is een site die wordt beschouwd als het grootste zoutarmarsenaal in Chili, een groot aantal flamingo’s kan observeren, evenals de verbazingwekkende zonsondergangen die van dit zout een verrassende en fantastische plek maken voor degenen die waarde hechten aan de fauna, die ook de zon kan waarderen en overwegen, waardoor deze reis een buitengewone ervaring van het leven wordt.