Een partner vinden op het internet: mythe of werkelijkheid?

De booty call. De one-night stand. De vriend met voordelen. Casual sex komt in alle vormen, smaken, maten en posities. De wereld is een vleselijke kermis, en je hebt het gouden kaartje om de heetste ritten te rijden.
Dus ga je gang en neem die pony mee voor een ritje. Laat je doordrenken met het houtvlies. Je hebt een onbeperkte dagpas. Maak er het beste van voor sluitingstijd.

Maar wees gewaarschuwd. Je dag in het pretpark gaat gepaard met ernstige waarschuwingen. Te veel bochten in de achtbaan en je zou ziek kunnen worden. Informele ontucht is een lastig doolhof om te navigeren, een doolhof waarin veel mannen hopeloos verdwaald zijn geraakt. Dus, als je ziet dat je het niet goed aankan, is er niets mis met het wachten op de juiste persoon of gewoon wat free German porn kijken terwijl je wacht op iets meer.

Maar is mobiel chatten nog steeds nuttig om te flirten?

Zoals we weten deze wereld vandaag de dag kunnen er nog steeds communicatie om te flirten door deze middelen, zelfs als het lijkt een beetje oud, om te flirten hoeft u alleen maar vindingrijkheid en verlangen om het te doen, de rest is het minst.

Hoewel we niet kunnen ontkennen dat de communicatie via WhatsApp sneller verloopt, dankzij dat we Voice, video’s, foto’s, stickers en chat kunnen versturen, gaat het niet alleen om dat, het is veel meer dan dat.

Als je echt wilt aanvullen met iemand en je weet hoe je jezelf moet uitdrukken, heb je niet veel technologie nodig om het te doen, het is waar dat je harder moet werken, maar de mogelijkheden zijn niet uitgeput voor degenen die er gebruik van maken.

Mobiele chat werkt nog steeds en wordt op dezelfde manier gebruikt, niet met dezelfde frequentie als 10 8-10 jaar geleden, maar het is nog steeds een methode van directe en effectieve communicatie voor elk van de gevallen.

Moet ik harder werken om mezelf via sms’jes uit te drukken?

Het antwoord is ja, maar dit geldt niet voor mensen die goed kunnen schrijven en uitdrukken wat ze denken. Dichters en mensen met een goed lexicon zullen geen probleem hebben met dit soort communicatie.

Hoewel het waar is, zoals eerder gezegd, heb je alleen vindingrijkheid en verlangen nodig om uit te drukken wat je voelt en vooral om correct te schrijven. Romantiek heeft geen vorm, en is ook niet afhankelijk van de huidige technologie, het hangt alleen af van het enthousiasme en de begeerte die erin naar buiten komen.

Je hoeft je geen zorgen te maken als je een van de mensen bent die nog steeds graag deze berichten schrijft en je er goed bij voelt, wees gewoon jij en volg wat je wilt zeggen. De mogelijkheden zijn waar u ze wilt hebben, profiteer van zelfs papieren brieven en laat zien dat u het juiste vooruitzicht kunt zijn voor iedereen die u wilt flirten.

We weten dat flirten een kunst is en net als elke kunstenaar zit de vonk in jou en wat je verzint om goede resultaten te behalen. Vindingrijkheid staat voorop in deze tijd waarin je alles ziet en niets meer verrast.

Zonder twijfel kun je voor iedereen de beste optie zijn als je weet hoe je het moet doen, ga en krijg het goed!