Seks betrapt in Google Maps GPS locaties

Soms zijn er mensen die wensen dat het internet, en meer specifiek, Google Maps, niet bestond! Vooral als het gaat om openbare seks!

In de tijd voordat dit online ding kwam en een revolutie in de hele wereld, ver voor CCTV-beelden, en geologische tijdperken voor de Google-auto, kon je vrijwel alles doen in prive zonder gepakt te worden en dat iedereen je prive-leven deelt over de hele wereld via een aantal adult video website. Een van de meest bekende video’s op porn tiktok bijvoorbeeld, is eigenlijk van een google maps plek waar het koppel het echt luidkeels doet in een zeer hete sex scene.

Maar gezien de hoeveelheid beeldmateriaal die Google Street Views heeft, van over de hele wereld, is het logisch dat er verschillende scènes zijn afgebeeld. Eigenlijk zijn er ook een aantal websites precies gericht op de beste en meest geschikte locaties om je partner te krijgen met. Schakel gewoon uw GPS in en u bent goed om naar een van deze bestemmingen te gaan, waar u ook bent in de wereld.

Maar, soms, zijn er foto’s die je gewoon overrompelen. Op het eerste gezicht zijn ze een beetje vreemd, maar na een tijdje kunnen ze best grappig zijn om naar te kijken.

Het zit zo: Google Maps is erg handig om de kortste route naar je bestemming te vinden. Het is beschikbaar op zowel Android als iOS en biedt je real-time informatie over files of alternatieve routes in geval van wegwerkzaamheden of ongelukken.

Waar moet je op letten als je met je partner naar een van deze plekken gaat?

Nou, wees je gewoon bewust van een aantal dingen de volgende keer dat je een rendez-vous op deze manier plant:

  1. Google Maps heeft het niet altijd bij het rechte eind

We weten allemaal dat het niet precies accuraat is en meestal kun je heel ver weg raken van waar je eigenlijk heen wilt. Het goede is dat er apps zijn zoals Navit-Pro die je zowel realtime informatie over je omgeving kunnen tonen als historische gegevens over files die kunnen wijzen op verbeteringen in het wegennet in de afgelopen jaren. In sommige gevallen kunnen ze zelfs de beste langeafstandsroute voorstellen op basis van factoren zoals verkeersopstoppingen of wanneer er wegwerkzaamheden zijn in een bepaalde regio.

  1. Als u een van die websites bekijkt, zoek dan naar de plaatsen met meer beoordelingen

Als u veilig wilt zijn, zoek dan niet alleen naar plaatsen buiten de weg. Het is goed om recensies te lezen of te controleren op Google Maps ook. Hoe populairder een gebied is, hoe veiliger het is.

  1. Als u een van deze websites controleert, moet u niet parkeren in een garage of iets dergelijks waar ze uw auto kunnen zien.

Probeer in plaats daarvan te parkeren in een afgelegen gebied zonder directe toegangswegen als je kunt en loop daar vandaan in geval van problemen.

  1. Gebruik niet uw echte naam en nog minder uw locatie als ‘reviews’…

Dat is een van de meest waardevolle tips, vooral met betrekking tot uw veiligheid. Soms zijn er oplichters die kunnen vragen om hun diensten te ‘beoordelen’ als ze een potentiële klant krijgen.

  1. Hetzelfde geldt voor uw telefoonnummer en emailadres

Plaats het niet op het internet, zelfs niet als u weet dat de persoon die u gaat ontmoeten een oude vriend of een familielid is. Het kan zijn dat zij zich voordoen als een vreemde en u misleiden tot het geven van waardevolle informatie.

  1. Ga niet akkoord met een ontmoeting op een specifieke locatie die op deze sites wordt vermeld.

Het kan gevaarlijk zijn om daar af te spreken en iemand te hebben die daar op je wacht, wetende dat je op iemand anders wacht, terwijl er eigenlijk niemand anders komt zoals gepland.