De voordelen van erotische massages

Als ze last hebben van rugpijn, worden zelfs de eenvoudigste taken enorme uitdagingen. Regelmatige massage verbetert de doorbloeding van de zuurstofstervende rugspieren en stimuleert het lichaam om endorfine – de natuurlijke pijnstiller van het lichaam – af te geven. Het resultaat is sneller herstel en een beter bewegingsbereik.

Regelmatige massage stimuleert strakke spieren, gewrichten en ligamenten die het lichaam in staat stellen te genezen en het bewegingsbereik te verbeteren. Spasmen en krampen kunnen pijnlijk, onverwacht en frustrerend zijn. Door de spieren zachtjes en geleidelijk uit te rekken en te manipuleren erotic massage Barcelona, kan een regelmatige massage de pijn verlichten en het herstel versnellen.

Ontlast spanningsgerelateerde hoofdpijn

Elke spier en zenuw in het lichaam is op een of andere manier met elkaar verbonden. Als je rugpijn hebt of een strakke nek, of als je je ogen voortdurend belast, kan het rimpel-effect door het hele lichaam reizen. Regelmatige massage manipuleert en verhoogt de bloedstroom naar de rug, nek en alle spieren van het lichaam, zodat het kan terugkeren naar een natuurlijke staat van welzijn.

De stress van de dag is gemakkelijk op te tellen, waardoor de geest gaat racen en de spieren gespannen raken. Regelmatige massage kalmeert gespannen spieren en helpt bij het loslaten van endorfines, wat het lichaam helpt zich beter te voelen, waardoor herstelontspanning mogelijk wordt en de geest en het lichaam een gezonde toestand behouden.

Ontlast stress

Of het nu gaat om krappe deadlines, relatieproblemen of een lekke band, we worden elke dag geconfronteerd met stressvolle situaties. Zowel korte- als langetermijnstress leidt tot veranderingen in het lichaam, waardoor de kans op ziek worden toeneemt, het risico op ernstige aandoeningen zoals hartziekten toeneemt en problemen die we al hebben nog erger kunnen worden. Regelmatige massage brengt lichaam en geest op hun gemak door het verlichten van pijnlijke spieren, het verlichten van stress en het aansporen van het lichaam om endorfines los te laten.

Het is bewezen dat regelmatige massage het vermogen van de geest verbetert om stresssignalen te controleren en gepast te reageren, wat het vermogen tot kalm denken en creativiteit vergroot.

Verminder angst

Regelmatige massage stimuleert het lichaam om van sympathieke activiteit naar parasympathische activiteit te gaan, waardoor de geest kan kalmeren en vertragen – vergelijkbaar met het nemen van uw voet van het gas in een auto. Dit respijt van intense gedachte en stress “herstart” de geest en herstelt een gezonde mentale toestand.

vKortom, massage is een geweldige optie voor mensen die last hebben van fysieke pijn. Ongetwijfeld vertaalt ongemak in het lichaam zich vaak in psychische problemen, en we mogen niet vergeten dat de hersenen het belangrijkste orgaan van allemaal is. Aarzel niet en doe een beroep op de diensten van een professionele masseuse om zich weer als nieuw te voelen.