Resultaten van de Golden Globe Awards

Freddie Mercury biopic Bohemian Rhapsody en op feiten gebaseerde komedie Green Book won grote filmprijzen op de 76e jaarlijkse Golden Globes in een nacht die ook een sterke show voor Brits talent zag. Hoewel zijn Spaans-epos niet in aanmerking kwam voor opname in één van de hoofdcategorieën, kreeg de Roma van Alfonso Cuarón de beste buitenlandse film, terwijl de regisseur-schrijver-cameraman Bradley Cooper en Spike Lee versloeg en de prijs van de beste regisseur mee naar huis nam.

Het was ook een overwinningsavond voor Britse entertainers, met de sterren van The Favorite, Vice, The Bodyguard en A Very English Scandal die werden erkend voor hun prestaties op het gebied van film en televisie. Met overwinningen voor Roma, The Bodyguard en de Michael Douglas-gehelmde komedie The Kominsky Method, zal Netflix ook tevreden zijn met zijn trek. Maar naarmate de doodssprint naar de Oscars opwarmt, zal de beslissing van de Hollywood Foreign Press Association om Green Book en Bohemian Rhapsody te eren met de twee vooraanstaande awards van de avond, ongetwijfeld voor spot oprijzen, omdat beide films zowel door het publiek als door critici zijn beschuldigd van afhandeling onderwerpen als ras en seksualiteit op een reducerende en regressieve manier. Voordat hij werd afgevuurd tijdens de productie, werd de laatste film gedeeltelijk geregisseerd door Bryan Singer, die is beschuldigd van aanranding.

Hoe kiest u de perfecte locatie voor uw bruiloft

De locatie van de bruiloftsreceptie is één van de belangrijkste aspecten van een bruiloft. Het is een grote beslissing die veel stof tot nadenken geeft. Daarnaast is het vinden van de locatie de eerste stap in het ontwerpen van uw huwelijksuitnodigingen en het beginnen te zoeken naar de juiste trouwceremonieën of trouwbloemen. Echter, het vinden van de ideale plek voor uw droom bruiloft is niet zo moeilijk als het klinkt. Volg deze gids om de belangrijkste details van uw locatie te ontdekken en begin met uw verkenningstocht.

Het eerste ding is om uw bruiloft te visualiseren, en geleidelijk aan te definiëren hoe u het wilt vieren. Dan kunt u op het internet zoeken naar locatieopties en uw kennissen vragen. De Bodas.com.mx catalogus biedt een breed scala aan experts. Analyseer uw opties en maak een lijst van plaatsen die u geschikt acht. Bezoek ze met je vriend of vriendin. Prijzen en voorwaarden vergelijken. Ga door en gooi het weg tot je vindt wat je wilt. Kunt u zich voorstellen dat het trouwen in Masia para bodas en Barcelona? U kunt een lijst maken met de volgende functies en deze meenemen naar alle sites die u bezoekt, om u te begeleiden.